Foto door Mayté Vandeborne – Pix by May.Fotograaf

Heb je nood aan rust in je lichaam en geest, zit je op een punt in je leven waar je verandering voelt en je de energie -Adi Shakti- nodig hebt om door te gaan op het pad dat jij bewandelt. Emotionele blokkades zorgen voor fysieke blokkades, alles is verbonden met elkaar.

Wat is Reiki?

Deze alternatieve behandeling/geneeswijze is overgewaaid vanuit Japan, daar wordt het al jaren toegepast voor healing van mens, dier en zelf de natuur! Alles is energie.

Door middel van mijn handen wordt je lichaam en geest voorzien van universele energie die jij te kort komt. Het kan zijn dat  je na een behandeling heel emotioneel reageert, moe. Anderzijds kan het zijn dat je juist het gevoel hebt dat je schouders veel lichter aanvoelen. Dat je jezelf de komende dagen na de behandeling  energetisch voelt en de moed krijgt om dingen in je leven opnieuw aan te pakken. Beide zijn oké, het is hoe het moet zijn, op dat moment voor jou.

De sessie omvangt ongeveer één uur rust voor je lichaam en geest, met (gemakkelijke) kledij aan neem je plaats op mijn massagetafel, ev. kan er nog een dekentje over je heen liggen. Dan rest nog de ontspanning en het vertrouwen in mij om jou de nodige healing te geven.

Foto door Mayté Vandeborne – Pix by May.Fotograaf

De behandeling wordt gedaan over heel het lichaam, ik start bij het hoofd tot aan de voeten. Aurasprays of tarotkaarten kunnen ook gebruikt worden, dit gelieve altijd zelf te vragen als je dat wenst.

Boek hier je afspraak online!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk te Meise

Prijs: €50 *ter plaatse te betalen, cash of payconiq

Eerste graad Reiki behaald 2020 in Studio Stil – Mechelen

Tweede graad Reiki behaald 2021 bij Purusha – Buggenhout