Foto door Mayté Vandeborne – Pix by May.Fotograaf

Hallo!

Ik ben Gaël en ben een mama van twee kapoenen. Met behulp van mijn geduldige echtgenoot en familie rondom mij startte ik deze webshop. Zo dankbaar ben ik!

In 2009 studeerde ik af als kinderverzorgende en vond al snel werk in een kinderdagverblijf. Na acht jaar te werken in de zorg en mij volledig gegeven te hebben was het tijd voor een ‘switch’ in mijn carrière.

Zoveel onzekerheden, angsten en na lang twijfelen begin ik op mezelf. What!!

Stap voor stap is deze webshop ontstaan. Mijn intentie met Wasteless… is te zorgen voor een betere, propere, plastiekvrije wereld waar onze kinderen ook nog van kunnen genieten. Ik geef enorm om de natuur en om mijn kinderen, en daar moet voor gezorgd worden.

Ik probeer de mensen mogelijkheden aan te bieden om samen met mij hun levensstijl te ‘updaten’ naar een meer ecologisch en bewuster leven met mooie natuurlijke producten, want het begint bij jezelf.

Workshops

Ik wil ook graag mijn verhaal delen met kleine bedrijven of bij een georganiseerd avondje/of overdag met vrienden en vriendinnen om hen wegwijs te maken in een wereld met ‘minder’ afval.

Dit is zeker niet alleen maar luisteren, ik laat je ook graag zien om op een eenvoudige manier te ‘upcyclen’. “Up…what?!” Hoor ik je al zeggen. Upcycling: dé manier om jouw oude en kapotte spullen een nieuw leven te geven! Naast upcycling heb je ook de kans om zelf samen een ecologisch product te maken, zoals wasmiddel, deodorant of tandpasta.

Moest je specifiek naar iets op zoek zijn en je vindt het niet op mijn webshop aarzel zeker niet om mij via [email protected] te contacteren en dan bekijken we samen eens of ik je kan helpen. Wil je zeker zijn dat je mijn e-mails in je inbox krijgt (en niet in je SPAM) voeg dan [email protected] toe aan je contactenlijst of je adresboek.

Het kan zijn dat je iets niet vindt op mijn webshop, maar wilt zeker niet zeggen dat ik er al dan niet aan kan geraken.

Ik help je heel graag verder!

Zo, ik wens je heel veel shopplezier op mijn webshop!

Groetjes Gaël