Foto door Mayté Vandeborne – Pix by May.Fotograaf

Hoi!

Ik ben Gaël en ben mama van twee kapoenen. Met behulp van mijn geduldige echtgenoot en familie rondom mij startte ik deze webshop. Zo dankbaar ben ik!

In 2009 studeerde ik af als kinderbegeleidster en vond ik al snel werk in een kinderdagverblijf. Na acht jaar te werken in de zorg en mij volledig gegeven te hebben was het tijd voor een ‘switch’ in mijn leven.

Na een burn-out/depressie heb ik stap voor stap mijn leven een andere wending gegeven, mijn ecologische voetafdruk was hier een groot onderdeel van. Tijdens mijn herstel startte ik deze webshop op met als doel mensen te laten kennismaken met ecologie, bewust maken van wat een inpakt onze dagelijkse afval heeft op onze Moeder aarde.

Ik ondervond dat het van veel dieper kwam en dat het voor velen iets was dat toch wel veel aandacht vroeg om ecologie toe te passen in hun dagelijks leven. Door de snelle maatschappij waar wij in leven beslissen we om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat verandering iets is dat niet snel gedaan wordt, want verandering kost energie en daarvan hebben we niet veel op overschot. Zo bevinden we ons soms in een staat van overleving.

Mijn mantra is ‘Balans’.

Balans vond ik met handwerk en zelfzorg, in combinatie met mijn halftijds beroep als assistente. Mijn zelfzorg bestaat uit ochtend meditatie en Reiki. Ik wou mezelf genezen en door mij te verdiepen in Reiki kon ik mij in staat stellen om meer te gaan voelen vanuit mijn buik.

Waardoor ik voel dat ik in mijn kracht sta, stevig op de grond en in staat ben om zoveel mogelijk ‘mijn’ grenzen te kunnen aangeven. Het is daar waar we onszelf vaak in verliezen, “ja” zeggen op momenten dat je eigenlijk “nee” moet zeggen.

Ben jij ook opzoek naar jouw innerlijke kracht, dan kan je altijd in mijn praktijk te Meise terecht voor een moment van lichamelijke en innerlijke rust.

Voor meer informatie of boek je lichaamsbehandeling hier.

Mijn handwerk vind je onder de vorm van gepersonaliseerde popjes, opbergmanden, handtassen, kortom deze shoppen kan je hier.

Moest je specifiek naar iets op zoek zijn en je vindt het niet op mijn webshop aarzel dan zeker niet om mij via [email protected] even een berichtje te sturen en dan bekijken we samen eens of ik je kan helpen. Wil je zeker zijn dat je mijn e-mails in je inbox krijgt (en niet in je SPAM) voeg dan i[email protected] toe aan je contactenlijst of je adresboek.

Dankjewel voor de tijd die je nam om met mij kennis te maken, hopelijk mag ik je binnenkort verder helpen met één van mijn creaties of een fijne lichaamsbehandeling.

Liefs Gaël